Öppettider Ljungby

Måndag - Fredag: 07.30 - 16.30

Lunchstängt mellan 12.00 - 13.00

Butik & Besöksadress

Profilhörnan i Ljungby AB
Fabriksgatan 17, 341 31 Ljungby
Telefon: 0372-834 04

I vår butik har vi ett brett och proffsigt sortiment. Yrkeskläder, skyddskor, varselkläder, servicebyxor och tillbehör. Allt från marknadens bästa leverantörer. Vi har även en sportavdelning med skor, kläder, utrustning och tillbehör. Här finner du flera välkända märken. Om du söker efter snygga och moderna kläder har vi även en omtyckt fashionavdelning.

Butik och tryckeri ligger under samma tak vilket ger möjlighet till färdig profilering under tiden du väntar. Vi levererar kläder och produkter med hög kvalitet till alla sorters kunder, stora som små.

Öppettider Älmhult

Obs nya öppettider!
Måndag - Fredag: 13.00-16.30

Butik & Besöksadress

Profilhörnan i Älmhult
Baldersgatan 5, 343 31 Älmhult
Telefon: 0372-36 36 09

Butiken i Älmhult öppnade vi 2020 och har samma utbud som butiken i Ljungby, fast i lite mindre skala. Vi erbjuder yrkeskläder, skyddskor, varselkläder och tillbehör. Vi har även en sportavdelning med kläder, skor och utrustning. I butiken producerar vi enklare tryck på plagg så att du som kund kan få med dina kläder snabbt. Välkommen in och upplev att mindre kan vara stort.

Rulla till toppen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.