yrke

Yrke

Vi vet att rejäla arbeten kräver bra och funktionella plagg som håller vad de lovar. Ett serviceyrke kräver snygga och praktiska kläder. Var du än jobbar, vad du än jobbar med, så ska dina kläder kännas rätt för dig. Hos oss hittar du professionella yrkeskläder och skyddsskor som är väl anpassade för tuffa tag och hårda miljöer.
Vi har marknadens bästa kvaltitetsmärken och vi ställer krav på dessa produkter, så att du som kund ska känna dig tillfreds. Ett nära samarbete med våra leverantörer gör att vi garanterar snabb leverans. Vi erbjuder brodyr och tryck på arbetskläder utefter era önskemål.

profil

Profil

Att profilera sig och sitt företag är viktigt. Syns du, finns du. Det har vi förstått och det är vi proffs på. Hos oss finns ett brett utbud av snygga och moderiktiga profilkläder, redo att sätta din logotype på. Varje säsong uppdateras butiken med årstidsbetonade nyheter. Smarta businesskjortor i exklusiv bomull samsas med bekväma pikétröjor och accessoarer. Med andra ord, här finns något för alla smaker och prislappar för önskad profilering.

idrott

Sport

Att prestera på topp – vara bäst när det gäller. Så tänker våra kunder och så tänker vi. Vi levererar förstklassig service och produkter till idrottsklubbar, lokala såväl som rikstäckande lag.
Vi ger helhetslösningar som lyfter och fyller de krav idrotten efterfrågar. Vårt sortiment är brett och består bland annat av funktionella kläder, skor, matchtröjor, sportartiklar och förbrukningmaterial. Vi märker upp era match- och träningsställ med siffror, namn, emblem och sponsorer med transfertryck.

reklam

Reklam

Reklam är ett stort och omfattande område. Det kan vara en mugg, penna, vattenflaska, beachflagga, godis, gatupratare eller ett paraply. Hos oss finns inga begränsningar. Om du behöver unika giveaways för mässor och julklappar vägleder vi dig till rätt produkter, så att du profilerar dig, som du önskar. I vår printer kan vi ta fram flera trycksaker som banderoller, affischer, klisterdekaler, rollups m.m. Vi erbjuder printade plastkort för olika områden, såsom medlemskort och presentkort. Allt från ett till tusen kort. Kontakta oss för idéer om fler användningsområden.

brodyr

Brodyr

Brodyr upplevs och är en exklusiv märkningsmetod som är både slitstark och snygg.
Den adderar det där lilla extra och lämpar sig mycket bra till lite kraftigare textilier.
På Profilhörnan broderar vi på kläder, jackor, pikéer, kepsar, handdukar och mycket mer.
Varje produkt broderas individuellt och kan därmed också enkelt göras personligt med namn, nummer och din logotype. Våra brodyrmaskiner tillåter upp till 15 olika trådfärger och har således kapacitet till mycket fina resultat.

original

Original

Att synas och profilera sig rätt är viktigt och det finns många olika sätt att synas på.
Här på Profilhörnan kan vi grafisk design och utvecklar från skiss till högklassiga digitala filer.
Vi gör allt originalarbete och hjälper er att ta fram förslag på logotyper eller motiv för tryck.
Vi printar era motiv på rollups, canvasdukar, klisterdekaler, banderoller och olika former av namnbrickor. Vi gör även visitkort och annat kontorsmaterial utefter era behov och önskningar.

tryck

Tryck

Tryck är ett hantverk som ligger oss varmt om hjärtat. Det var så vi började för mer än 30 år sedan. Här på Profilhörnan finns decennier av kompentens, erfarenhet och service varvat med ett hantverk som möjliggör oändliga märkningsalternativ för dig som kund.
Vi kan hantera stora volymer i vår automatiska screentrycksmaskin som trycker upp till sju färger samtidigt. De personliga beställningarna med namn, siffror och logotyper producerar vi i vår transferpress. I vår printer tar vi fram transfer för idrottskläder, accessoarer, yrkeskläder, reklamartiklar, kepsar m.m.

tvatt

Tvätt

Om du letar efter en solid lösning av företagets tvätt så har du kommit rätt. Vi hjälper dig, oavsett storlek och yrkesområde. Vare sig det gäller målare, svetsare eller serviceyrken. Vår nya tvättutrustning från Electrolux har anpassade program som klarar dagens hårda krav på tvätt för industri och andra serviceyrken.
Beställ upphämtning av era arbetskläder så tvättar, torkar och viker vi den åt er och levererar den tillbaka till ert omklädningsrum ren och fin.

Rulla till toppen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.