I vårt tryckeri märker vi de allra flesta av våra produkter. Detta i samarbete med våra leverantörer ger oss full kontroll på hela produktionskedjan. Från din idé till leverans.

Vår engagerade och kunniga personal är en viktig tillgång. Vi har mer än 30 års erfarenhet i textiltrycksbranschen och vi delar gärna med oss av vår erfarenhet till dig. Vi är alltid redo för nya utmaningar och uppslag. Här är inga idéer är för stora eller små.

Tack vare egen produktion är du inte låst vid några jätteupplagor. Vi är flexibla med antalet och håller hög kvalitet. Till oss är alla välkomna: företag som privatperson – litet som stort.

Vi använder oss av olika märkningsmetoder: screentryck, transfer, DTG och brodyr. Våra främsta arbetsområden är märkning av yrkeskläder, profilkläder och idrottskläder men vi jobbar även med reklamartiklar och digital originalframställning. Vi utvecklar dina idéer till färdiga produkter.

Vi är stolta samarbetspartners med flertalet lokala företag och föreningar där vi utvecklat ett nära samarbete och levererar helhetslösningar.

Profilhörnan är beläget i småländska Ljungby och Älmhult. Våra kunder finns över stora delar av Sverige, men främst lokalt. I vår butik finner du välkända varumärken och hit är du välkommen att handla eller prova ut kläder för märkning. Besök oss för att ta reda på vad vi kan göra för dig.

Profilhörnan – När du vill märkas!

1985

Ljungby Textiltryck startas av Johan Råsbrant på Kungsgatan i Ljungby.

1996

Den första brodyrmaskinen införskaffas och ett bredare alternativ erbjuds kunderna.

2000

Företaget flyttar till större lokaler. Fabriksgatan 17 blir nya adressen.

2009

Butiken invigs. Vårt utbud utökas.

2016

Företaget gör en stor renovering och utökar butiken.

2019

Ljungby Textiltryck och Brodyr byter namn till Profilhörnan i Ljungby AB.

2020

Profilhörnan öppnar butik i Älmhult

Vi välkomnar nya som gamla kunder!

Rulla till toppen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.